Annons
Nyheter

Fler partikommentarer

Hur ser du på ditt partis resultat i Smålandspostens opinionsundersökning?
Nyheter • Publicerad 27 augusti 2010
Daniel Hagberg (mp): 6,2 procent (+1,3): - Vi är glada för att vi går framåt. Att det inte är lika mycket som på riksplanet är väntat, så var det även förra valet. Miljöfrågorna och att vi är ett mittenparti tror vi kan locka ytterligare väljare.
Daniel Hagberg (mp): 6,2 procent (+1,3): - Vi är glada för att vi går framåt. Att det inte är lika mycket som på riksplanet är väntat, så var det även förra valet. Miljöfrågorna och att vi är ett mittenparti tror vi kan locka ytterligare väljare.Foto: Helena Söderlundh
Gunnar Elm (c): 6,6 procent. (-3,4). - Om vi kan få en tredjedel av de 37 procent som inte har svarat blir det helt annorlunda. Vi har synts mindre i media än moderaterna, men mycket av det viktiga politiska arbetet syns inte. Jag tror att vi får tio procent i Växjö.
Gunnar Elm (c): 6,6 procent. (-3,4). - Om vi kan få en tredjedel av de 37 procent som inte har svarat blir det helt annorlunda. Vi har synts mindre i media än moderaterna, men mycket av det viktiga politiska arbetet syns inte. Jag tror att vi får tio procent i Växjö.Foto: Helena Söderlundh
Anders Mårtensson (v): 9,2 procent ( +0,7): - Det går ju bra för moderaterna just nu, och i Växjö är de väldigt aktiva. Men med lite eftertanke hinner många ändra sig till valdagen. Och vi går framåt ? vi är bäst, det är ju så. Vi är alltid aktiva i politiken.
Anders Mårtensson (v): 9,2 procent ( +0,7): - Det går ju bra för moderaterna just nu, och i Växjö är de väldigt aktiva. Men med lite eftertanke hinner många ändra sig till valdagen. Och vi går framåt ? vi är bäst, det är ju så. Vi är alltid aktiva i politiken.Foto: 
René Jaramillo (kd): 4,9 procent (-2,0): - Vi har inte nått ut tillräckligt med vad vi gjort i kommunen, att vi alltid ser till den lilla människan, där valfrihet och välfärd går hand i hand. Vi ska jobba på det, och jag tror att vi kommer att öka i valet.
René Jaramillo (kd): 4,9 procent (-2,0): - Vi har inte nått ut tillräckligt med vad vi gjort i kommunen, att vi alltid ser till den lilla människan, där valfrihet och välfärd går hand i hand. Vi ska jobba på det, och jag tror att vi kommer att öka i valet.Foto: 
Patric Svensson (fp): 4,7 procent (?1,9): - Siffrorna är positiva för alliansen, men mitt uppdrag nu är att se till att folkpartiet får bättre siffror än i mätningen. Nu är det tre veckor kvar med hårt arbete.
Patric Svensson (fp): 4,7 procent (?1,9): - Siffrorna är positiva för alliansen, men mitt uppdrag nu är att se till att folkpartiet får bättre siffror än i mätningen. Nu är det tre veckor kvar med hårt arbete.Foto: 

Sifforna visar resultatet av undersökningen i procent och förändring jämfört med kommunalvalet 2006 inom parentes. Läs Sverigedemokraternas reaktion på undersökningen i en egen artikel.

Helena Söderlundh
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons