Annons
Nyheter

Tiger och Elin skilda

Skilsmässan mellan golfspelaren Tiger Woods och frun Elin Nordegren är klar, bekräftade på måndagskvällen de advokater som de båda anlitat.
Nyheter • Publicerad 24 augusti 2010

I ett gemensamt uttalande beklagar Woods och Nordegren skilsmässan och önskar varandra lycka till i framtiden. De har enats om delad vårdnad av de två barnen.

I november kallades räddningstjänst och polis till familjens adress i Florida till följd av en trafikolycka, där Woods skadat sig.

Annons

I kölvattnet följde en lång rad avslöjanden om Tiger Woods otrohetsaffärer. Skandalen fick snart hans sponsorer att dra öronen åt sig, och han förlorade sponsorkontrakt för omkring 35 miljoner dollar, cirka 260 miljoner kronor.

Även sportsligt har säsongen varit turbulent för Woods. Bortsett från fjärdeplatsen i årets första majortävling, Masters, har amerikanen kämpat för att klara kvalgränser och få bra resultat på golfbanorna.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons