Annons

25-åring misshandlades av gäng utanför mack

En 25-årig man misshandlades vid 02.30-tiden på söndagsmorgonen utanför Statoilmacken på Teleborg
Växjö • Publicerad 11 mars 2012

Två personer ska ha slagit ned mannen och även misshandlat honom när han låg på marken. Förövarna försvann i en personbil. Enligt 25-åringen var misshandeln helt oprovocerad.

Senare stoppade polisen den misstänkta bilen och grep tre personer. Men efter förhör avfärdades misstankarna och de tre släpptes.

Annons

Polisen kommer nu att höra vittnen och ta del av materialet i mackens övervakningskameror.

Två personer greps på lördagseftermiddagen på Citygross då de stal kött. De misstänks ha stulit 80 kilo kött till ett värde av 3 500 kronor. Männen släpptes efter förhör. Så sent som i fredags greps och anhölls tre personer misstänkta för omfattande köttstölder på Maxi.

En Växjökvinna i 50-årsåldern anhölls på söndagsmorgonen misstänkt för att ha misshandlat sin 16-åriga dotter. Kvinnan ska bland annat ha tagit strupgrepp på dottern.

Även en 47-årig Älmhultsbo sitter anhållen för närståendebrott. Han ska ha misshandlat sin sambo genom slag och strupgrepp allt medan deras tioåriga tittade på.

På Donationsgatan i Ljungby gjorde någon inbrott i ett flertal bilar. Några av dem stacks i brand. Enligt polisen har bilarna fått skador av varierande omfattning.

Polisen har säkrat vissa spår som nu skickats iväg för analys.

Stefan Fehrm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons