Annons

49-årig man misshandlad och knivskuren

En 49-årig man misshandlades och knivskars i armen mitt på torsdagseftermiddagen i Dalbo. Klockan 6 på fredagsmorgonen hade polisen ännu ingen uppgift om någon misstänkt för överfallet.
Växjö • Publicerad 12 juli 2012
Polisen var snabbt på plats och spärrade av omådet i Araby där knivattacken ägde rum på torsdagseftermiddagen.Foto: Per-Erik Sandebäck

Klockan 14.46 på torsdagen fick polisen larm om en misshandel på Höstvägen i Dalbo. En 50-årig man hade misshandlats och rispats med kniv.

Mannen ringde vänner efter händelsen, som sedan larmades polisen när de kom till platsen.

Annons

Efter knivattacken var 50-åringen mycket chockad och fördes i ambulans till Växjö lasarett. Han skadades lindrigt vid överfallet.

– Mannen har inga allvarliga skador. Det handlar om rispor på utsidan av armarna, säger Carina Berggren, inre befäl vid Kronobergspolisen.

Under torsdagskvällen hörde polisen den skadade och chockade mannen på lasarettet. Vid klockan 6 på fredagsmorgonen hade polisen inga dokumenterade uppgifter om hur knivattacken gick till, misstänkta för överfallet, eller orsaker till händelsen.

Den 50-årige mannen stannade kvar på lasarettet under torsdagsnatten för vidare obsvervation.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons