Annons

Butik väljer att stänga i Växjö centrum

Växjö • Publicerad 6 mars 2018
Arkivfoto: TT
Arkivfoto: TTFoto: Bertil Ericson/TT

Mobiloperatören 3 stänger sin butik på Storgatan i Växjö centrum. I stället ska företaget fokusera på sin andra butik belägen på Grand Samarkand. Det skriver nätsajten VXONews.

– Vi har sett en överetablering i området och butiken på Samarkand har fungerat bättre med fler kunder. De anställda kommer att flytta med, säger 3:s kommunikationschef Kamran Alemdar till VXOnews.

Annons

För ett par veckor sedan berättade Smålandsposten att klädkedjan Carlings väljer att stänga sin butik på Storgatan för att i stället satsa på sin butik på Grand Samarkand.

Carlings butik i centrum ska stänga i maj och orsaken uppges vara dålig lönsamhet.

– Vi vill effektivisera och bli mer lönsamma i Växjö totalt och då ligger framtiden mer i att satsa på vår butik som vi har i Grand Samarkand, sa Carlings Sverigeschef Fredrik Andersson till nätsajten Market i förra veckan.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons