Annons

Gymnasieelever misshandlade vid naturbruksgymnasiet – av 15-åring

Grillkvällen utanför naturbruksgymnasiet i Ingelstad slutade i stort slagsmål. Fyra gymnasieelever anmäler en 15-åring för misshandel.
Ingelstad • Publicerad 16 november 2017 • Uppdaterad 17 november 2017

Det skulle bli en trevlig grillkväll i höstmörkret vid en grillplats precis intill skolan men vid 23-tiden under onsdagskvällen kraschades det hela av ett stort bilburet gäng som bröt in i festen.

– Jag har inte fördjupat mig i exakt vad som hände som ledde fram till det här bråket men det blir ett handgemäng, säger Anna–Karin Davidsson, jourhavande förundersökningsledare vid Växjöpolisen.

Annons

Knytnävsslag i ansiktet och allmänt tumult leder fram till att ungdomar larmar polisen.

– Det är fyra killar i 17-18-årsåldern som anmäler att de blivit misshandlade, man har gått emellan och då fått ta emot en del slag. Vi har inte riktigt några detaljer i det här än eftersom alla inte hörts, säger Anna-Karin Davidsson.

Enligt patrullen på plats var den nu misstänkte 15-åringen ”inte helt nykter” och på grund av hans låga ålder kördes han hem till sin förälder och ska förhöras senare.

Jens NielsenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons