GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fem extra e-tidningar på röda dagar: ”Det ska bli spännande”

På de vanligtvis tidningsfria röda dagarna under jul-, nyårs-, och trettonhelgen kommer du som prenumerant att få en helt ny e-tidning. Den röda tråden i tidningarna är nära möten med intressanta människor, säger Kristina Bingström, chefredaktör på Smålandsposten.
Kronoberg • Publicerad 19 december 2021
Smålandspostens chefredaktör Kristina Bingström.
Smålandspostens chefredaktör Kristina Bingström.Foto: LENA GUNNARSSON

– Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda våra prenumeranter extra mycket läsning i jul. E-tidningen är ett väldigt smidigt sätt att läsa tidningen på så vi hoppas att många passar på att upptäcka den produkten, som ju faktiskt ingår i prenumerationen, säger Kristina Bingström.

E-tidningarna, som görs gemensamt med andra tidningstitlar inom koncernen Gota media, kommer vara fyllda med fördjupande reportage och möten med intressanta människor.

– Våra medarbetare på alla Gota medias tidningar gör så otroligt mycket bra journalistik och i och med dessa e-tidningar får vi möjlighet att sprida det till ännu fler läsare. Varje e-tidning har sitt eget tema, det handlar till exempel om klimat, bostad och årssammanfattningar. Den röda tråden är nära möten med intressanta människor. Vi har också sett till att lägga med extra mycket pyssel och kryss för e-tidningen är verkligen ett suveränt sätt att lösa korsord på.

Detta är första gången som Smålandsposten satsar på e-tidningar på det här sättet. Om läsarna uppskattar produkten kan det bli aktuellt med fler e-tidningar i framtiden.

– Det ska bli spännande att se hur våra läsare tar till sig dessa specialprodukter. Blir det lyckat är det möjligt att vi gör något liknade även i påsk. Men först hoppas vi på en god jul och ett riktigt gott nytt år, säger Kristina Bingström.

Fakta

Datum och teman för våra e-tidningar

25/12: “Tio reportage du inte får missa”

26/12: Bostad, hem och inredning

1/1: Året som gått

2/1: Klimat och hållbarhet

6/1: Vardag, hälsa och träning

Anton VaskoSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.