Annons

Flysmåland trafikerar Riga

Flysmåland får en ny destination under försommaren. Från sista maj kommer Växjöborna att kunna resa till Lettlands huvudstad Riga.
Växjö • Publicerad 11 februari 2012

Satsningen på den nya destinationen är den första som Flysmåland gör med sitt nya flygplan, som kommer att rymma 68 passagerare. Sedan Flysmåland erbjöd resor till Prag förra våren har det kommit in många önskemål om fler minisemestrar.

- I och med det större planet har vi nu lite fler möjligheter att ge oss ut i ”nära Europa”, säger Jens Harrysson, chef på Flysmåland.

Annons

Att det just blev Riga beror på att staden beskrivs som ett perfekt resmål med mycket kultur, härlig atmosfär och fantastiska badstränder bara några mil bort från själva centrum.

- Vi hoppas och tror att de boende i vår region tycker att det är ett spännande resmål, säger Jens Harrysson.

Restiden från Växjö till Riga är lite över en timme och resorna kommer att gå från Växjö under perioden 31 maj till 6 juni.

Michelle Hallberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons