Annons

Försökte medla i bråk – blev misshandlade

Ett gäng unga män misshandlade en 24-årig och en 30-årig man utanför McDonalds i natt, efter att de båda försökt medla i ett bråk.
Växjö • Publicerad 19 februari 2012

De båda männen gick till McDonalds strax innan klockan två på natten. När de kom dit såg de en tjej och en kille som bråkade, och en av dem försökte gå emellan för att medla, berättar Alexander Gustafsson vid Kronobergspolisen.

– Då blir han påhoppad av flera andra personer med slag och sparkar.

Annons

Då försökte den andre mannen skydda sin kompis, och också han blev utsatt för slag och sparkar.

Enligt Kronobergspolisen har de båda männen fått slag mot både huvud och kropp, och har fått flera skador, som tandskador och bulor.

När polisen kom till platsen fanns ingen av gärningsmännen kvar. Enligt polisanmälan ska det ha varit så många som mellan sex och tio personer.

– De målsägande vet inte alls vilka de är. Vi får förlita oss på vittnesuppgifter, men vi har goda förhoppningar att få reda på mer eftersom det är många som rör sig utanför McDonalds vid den tiden, säger Alexander Gustafsson.

Helena Söderlundh
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons