Annons

Hoffmaestro gästar Karl-Oskardagarna

Elvamannabandet Hoffmaestro kommer till Växjö på Karl-Oskar­dagarna i augusti. Band ska uppträda på fyra scener i stan.
Växjö • Publicerad 24 februari 2014
Foto: 

I år går Karl-Oskardagarna av stapeln den 8–10 augusti. Som vanligt blir det uppträdanden på Stortorget och i år har arran­görerna bokat vad som sägs vara Sveriges bästa liveband.

– De är fantastiska på scen och ger publiken en otrolig upplevelse, säger artistbokaren Magnus Petersson på Next concept group.

Annons

– Jag är jättenöjd! Det är en viktig pusselbit att ha ett stort band klart, då blir det lättare att få nästa band på plats, säger Karl-Oskardagarnas projekt­ledare Håkan Gröön.

Hoffmaestro ska spela på stora scenen på Stortorget, dessutom ska band uppträda på Teatertorget, på en dansbana på Båtsmanstorget samt på en scen utanför Tegnérgallerian. Det kan även bli tal om att band ska uppträda på den scen som just nu byggs i Linnéparken vid Försvarsgården. Vilka ytterligare band som ska spela under stadsfesten är ännu inte klart. I anslutning till scenerna ska besökarna även kunna äta i tillfälligt uppställda tält.

Håkan Gröön berättar att ett tivoli är bokat, karuseller ställs upp på Kronobergsgatan, Stortorget, på parkeringsplatsen vid järnvägen samt i Linnéparken.

– Det var stor efterfrågan i fjol så vi utökar, säger Håkan Gröön.

Hilda Frankki
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons