Annons

Inbrotten fortsätter i länet

I Alvesta, Ljungby och Växjö fick tre villor och en lägenhet påhälsning av inbrottstjuvar under fredagen.
Växjö • Publicerad 10 december 2011

Strax innan klockan 14 på fredagseftermiddagen kom villaägaren hem till sitt hus på Ryttarvägen i Alvesta och såg då en person som höll på att ta sig in. Gärningsmannen försvann från platsen. Trots allmän spaning från polisen lyckades man inte hitta honom.

Vid 14.30 upptäcktes ett inbrott i en villa på Harsövägen i Växjö. Hela huset var genomsökt. Gärningsmannen eller gärningsmännen hade tagit sig in genom ett fönster på baksidan.

Annons

Vid 19.30 upptäcktes ett inbrott på Hovdingegatan i Ljungby. Där hade ett fönster lyfts bort och gärningsmannen eller gärningsmännen krupit in genom det. Det är oklart vad som tillgripits.

Senare på kvällen, strax innan klockan 22, upptäcktes ett inbrott i en lägenhet på Strömgatan i Ljungby. Bland annat klockor hade stulits.

Helena Söderlundh
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons