Annons

Kvinna anhållen för grov misshandel

En 22-årig kvinna anhölls natten till lördagen misstänkt för att ha misshandlat en annan kvinna i centrala Växjö.
Växjö • Publicerad 21 december 2013

De två kvinnorna hamnade i slagsmål utanför en restaurang på Kungsgatan och det utdelades både slag och sprakar, enligt polisen. En av dem föll i gatan under tumultet och fick föras med ambulans till Centrallasarettet i Växjö för vård. Den 22-åriga kvinnan greps av polisen och anhölls senare misstänkt för grov misshandel. De två kvinnorna ska höras av polisen under dagen och det finns även vitten som polisen nu ska kontakta.

Ytterligare en kvinna har under natten fått föras till lasarettet för vård. Enligt polisen attackerades hon och en man av en hittills okänd gärningsman. Kvinnan fick ett slag som gjorde att hon föll med huvudet in i ett skyltfönster så att det krossades. De kommer också att höras av polisen under dagen och det finns även i det här fallet vittnen som ska höras, enligt Kronobergspolisens inre befäl.

Annons

Under natten har också en man i 20-årsåldern anhållits för att ha misshandlat en kvinna i en bostad på Teleborg i Växjö.

Polisen rapporterar också om två inbrott som anmälts, ett på Mjölnarvägen i Öjaby och ett på Barrvägen i Moheda. Tjuvarna har i båda fallen tagit sig in via ett köksfönster. Datorer, smycken och kontanter ska bland annat ha stulits, rapporterar polisen.

Lennart Ernstsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons