Annons

Man misshandlad med baseballträ vid Grand Samarkand

En 23-årig man misshandlades med baseballträ vid ett större bråk på Grand Samarkands parkering sent på lördagskvällen.
Växjö • Publicerad 3 juni 2018

Ett större antal yngre män hade samlats på parkeringen utanför Grand Samarkand strax efter klockan elva på lördagskvällen. Det ska ha blivit stökigt och bråkigt på platsen och en 23-årig man ska då ha fått ett knytnävsslag i ansiktet och även blivit slagen med ett baseballträ. Misshandeln betecknas därför som grov.

Mannens skador ska dock inte ha varit så allvarliga att han behövde åka ambulans till sjukhus. Ingen är gripen misstänkt för händelsen.

Strax efter misshandeln ska ytterligare oroligheter uppstått en bit från parkeringen. Där uppges flera personer ha jagat varandra med baseballträn. Polisen fick tag i en av männen, 22 år gammal, som nu är misstänkt för brott mot knivlagen – för att ha burit två baseballträn som vapen. Han ska inte vara misstänkt för misshandeln på Grand Samarkands parkering

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons