Annons

Nytt stort pris till PM & Vänner

Restaurangen PM & Vänner i Växjö har tilldelats ytterligare ett pris för sin verksamheten.
Växjö • Publicerad 9 oktober 2017
PM & Vänner skördar nya framgångar. Här ses en av ägarna, Per Bengtsson, visa upp viner i restaurangens berömda vinkällare.
PM & Vänner skördar nya framgångar. Här ses en av ägarna, Per Bengtsson, visa upp viner i restaurangens berömda vinkällare.Foto: Arkivbild

På måndagskvällen delades Svenska gastronomipriset 2017 ut på Operakällaren i Växjö och PM & Vänner vann priset ”Sommelierernas Dryckesupplevelse”, rapporterar VXonews.

Dessutom fick restaurangens chefssommelier Ruben Sanz Ramiro priset ”Sommelierernas sommelier”. Ett pris han fick även förra året.

Annons

Tidigare i år fick PM & Vänner pris av Svenska Vinakademin för sin vinkällare. Om ett par veckor åker representanter för restaurangen till New York för att på en gala motta priset Wine Spectators Grand Award, även det ett pris de får för sin vinkällare.

På Facebook tackar PM & Vänner alla de kockar som röstat på dem i tävlingen.

Per JodeniusSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons