Annons

Polisen har övervakningsbild på oidentifierad rånare

Polisen har en övervakningsbild som visar ansiktet på en av männen som misstänks för inblandning i attacken mot G4S värdedepå i Växjö. Svensk polis har hittills misslyckats med att identifiera honom.
Växjö • Publicerad 23 december 2010

– Vi är i nuläget inte beredda att släppa någon bild från utredningen, säger spaningsledare Klas Fredriksson vid Kronobergspolisen.

Men det är sådana här bilder som polisen mycket väl kan komma att publicera på sin egen hemsida efter Justitieombudsmannens utslag.

Annons

Enligt uppgift till Smålandsposten syns den misstänktes ansikte relativt tydligt. Kronobergspolisen lade för en tid sedan ut bilden på polisens intranät med förhoppningen att någon av Sveriges 20 000 poliser skulle känna igen honom. Men hittills utan resultat.

På övervakningsbilderna från själva attacken mot G4S värdedepå på midsommaraftonens kväll var de misslyckade rånarna maskerade. Men personer som var inblandade rörde sig även på andra övervakade platser, bland annat vid polishuset.

Övervakningsbilden på den misstänkte är polisens hetaste spår i den hittills resultatlösa jakten efter männen som utförde attacken mot polishuset och G4S värdedepå i Växjö.

Daniel Johansson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons