Annons

Polisen sökte med helikopter efter försvunnen kvinna

Växjö • Publicerad 2 juni 2022

Här saknas innehåll

Vid tretiden under natten till torsdagen försvann en kvinna från en bostad i stadsdelen norr i Växjö. Det handlar om en kvinna i 40-årsåldern och polisen önskar allmänhetens hjälp för att hitta henne.

Enligt polisens hemsida har hon en sjukdomsbild som gör att det är mycket angeläget att hon anträffas snarast.

Annons

Kvinnan är 170 centimeter lång och har normal kroppsbyggnad. Hon har mörkt, långt hår och det var uppsatt i fläta när hon försvann. Hon bar en blå jacka av märket Peak Performance och hade svarta skor av märket Nike.

Om man ser kvinnan ska man ringa 112. Har man andra tips i ärendet kan man ringa 114 14.

– Det är mycket angeläget att hon hittas och vi vädjar om tips från allmänheten, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

Hon berättar att polisen nu använder en helikopter i sökandet, som på förmiddagen koncentreras till Fyllerydskogen och området kring Framnäsvägen.

Vid lunchtid på torsdagen hade sökinsatsen med helikoptern avslutats.

– Ja, det är avslutat. Polisens sökande har inte gett något och vi har inga andra uppgifter om kvinnan att gå vidare på i nuläget, säger Evelina Olsson.

Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Daniel RydströmSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons