Annons

Pontus fastnade i hissen på O'learys – spelade ”Öppna dörr'n” med Eddie Meduza istället för att få panik

Premiäravsnittet för Noll Garanti podcast är här! Hör Rasmus, Pontus, Alfred och Oscars funderingar kring olika händelser i livet. Pontus berättar om när han fastnade i hissen på O'learys och blev kvar där i 40 minuter, men undvek att få klaustrofobi – kanske med musikens hjälp.
Podd • Publicerad 3 februari 2023
Pontus Nilsson, Alfred Svahn, Rasmus Edberg och Oscar Johansson från Småland Pullers för podden "Noll Garanti" på Smålandsposten.
Pontus Nilsson, Alfred Svahn, Rasmus Edberg och Oscar Johansson från Småland Pullers för podden "Noll Garanti" på Smålandsposten.Foto: Calle Rydqvist

Det är verkligen noll garanti när killarna från Småland Pullers sätter sig bakom mickarna. I premiäravsnittet får du lyssna på deras funderingar kring om tomten klipper sina renar när han närmar sig sydligare breddgrader, om det är Sveriges gamla landslagsmålvakt Andreas Isaksson som står bakom höjningen av mjölkpriset och varför det alltid är bitmärken i gympasalens yogamattor och på bananerna i simhallen?

Rasmus Edberg, Pontus Nilsson, Alfred Svahn och Oscar Johansson träffades på gymnasiet och har hållit ihop sedan dess. Det blir en del tillbakablickar från skoltiden, som när en lärare inte accepterade att man sov på lektionen och väckte eleverna genom att drämma en träsko i bänken.

Annons

När de unga männen inte sitter i Smålandspostens poddstudio byter de hörlurarna mot Peltorlurar och snackar med varandra under flera timmar om dagen. I dag arbetar Rasmus som grävmaskinist, Pontus jobbar på en mjölkgård, Oskar driver eget lantbruk och Alfred arbetar som mekaniker. I humorpodden Noll Garanti får du hänga med i deras vardagstugg och ta del av deras funderingar.

Förutom deras tankar på allt mellan himmel och jord får du också en inblick i deras liv: Som när Pontus fastnade i hissen på O'learys i Växjö i 40 minuter och möttes av sex ordningsvakter nere i köket eller när han var överförfriskad en Valborgsmässoafton och Oskar fick vara ”stödsupporter” under hela kvällen.

Det blir också en form av filmrecension från Jönssonligan. Var filmerna bättre förr? Och heter det Postkodsmissionärs-cykel eller Postkodsmiljonärscykel?

Här saknas innehåll

Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons