Annons

Sweknob blev stor vinnare

Som vi berättade i fredagens tidning tog UF-företaget Sweknob hem flera priser i den regionala tävlingen för UF-företag som avgjordes under Dag X-mässan i tipshallen på torsdagen.
Växjö • Publicerad 23 mars 2012

Men det delades ut många priser och här är samtliga vinnare bland 230 utställare i Tipshallen:

Årets skola blev ProCivitas Privata Gymnasium i Växjö. Och årets lärare blev Maria Gustafsson på John Bauergymnasiet.

Annons

Till vinnare i den mest prestigefyllda tävlingen Kronobergs bästa UF-företag utsågs Sweknob från Växjö Fria gymnasium. UF-företaget kammade hem flera stycken första priser till, bästa affärsplan, bästa webbplats, bästa monter och bästa vara.

Mässan blev en succé med över 7 000 besökare som inspirerades av framtidens arbetsmarknad, utbildningar från hela Sverige och länets UF-företagare.

Och UF-företaget Imagy från Teknikum med fokus på eventbilder och reklamfilmer vann första priset för bästa logotype.

UF-företaget Design by MS vann priset för bästa hantverk. Miljöpriset gick till Recycle it UF och första priset för bästa tjänst gick till Kid Care UF. Och bästa säljare blev Erika Lauber som driver Simple Clean UF.

Vinnarna i denna och i sju andra kategorier kommer att representera Kronoberg under SM finalen i UF-företagande på Stockholmsmässan den 14-15 maj.

Erivan Ali Rostam
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons