Annons

Två bilar i diket på Växjöväg

Växjö • Publicerad 5 december 2017
Den ena bilen hamnade på sidan i diket.
Den ena bilen hamnade på sidan i diket.Foto: Carl Carlert

Strax efter klockan sju på tisdagsmorgonen kom larm om att två bilar hade krockat på länsväg 710 utanför ridskolan i Bergunda strax söder om Växjö centrum.

Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till olycksplatsen och polisen rapporterade på sin hemsida att båda bilarna har hamnat i diket och den ena ligger på sidan.

Annons

Men när brandmännen kom fram visade det sig att ingen person fanns kvar på platsen. Det kan ha rört sig om dikeskörningar som har skett någon gång under natten.

– Det är glashalt på många vägar och det rörde sig om avåkningar. När vi kom till platsen fanns inga förare kvar. De hade lämnat sina fordon och kanske blivit upplockade. Det blir ett polisiärt ärende nu, säger Krister Holgersson som är insatsledare vid Värends räddningstjänst.

Enligt Krister Holgersson ska det alltså inte ha blivit några personskador i samband med trafikolyckan.

– Man får ta det stilla och lugnt i morgontrafiken. Det är glashalt på de mindre vägarna i Växjö, säger han.

Här skedde olyckan:

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons