Annons

Två trafikolyckor i länet

TEXT + TV: Två personer fick föras till sjukhus efter att en personbil kolliderat med en lastbil på riksväg 23 utanför Växjö. Ytterligare en trafikolycka skedde på väg 25 öster om Ljungby.
Växjö • Publicerad 10 november 2014
Foto: Per-Erik Sandebäck

Trafikolyckan på väg 23 inträffade vid 10:30 på måndagsförmiddagen och enligt polisen körde en personbil in i sidan på en lastbil.

– Lastbilen skulle passera trafikljuset och i samband med det kom personbilen från sidan. Lastbilen försökte gira undan men det gick inte att undvara en kollision, säger vakthavande befäl på Kronobergspolisen.

Annons

Enlig polisen fick föraren och en passagerare i personbilen föras till Växjö lasarett med ambulans för kontroll av eventuella skador.

Ytterligare en trafikolycka skedde på måndagsförmiddagen på riksväg 25 vid Tutaryd öster om Ljungby. Enligt polisen har en personbil kört in i vajerräcket och blev stående i diket men inga personskador rapporteras.

 

Per Jodenius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons