Annons

Ung kvinna stängdes in i bilbagage

En 18-årig kvinna tvingades in i ett bilbagage på lördagsmorgonen. En 20-årig man sitter anhållen misstänkt för olaga frihetsberövande och misshandel.
Växjö • Publicerad 19 februari 2012

Kvinnan och mannen var på samma efterfest på Araby. När de skulle gå därifrån anklagade mannen kvinnan för att ha tagit hans mobiltelefon.

– Sedan tvingade han ner henne i bagaget på en bil och stängde luckan, säger Alexander Gustafsson, inre befäl vid Kronobergspolisen.

Annons

Kvinnan ringde polisen inifrån bagaget. Enligt uppgifterna till polisen ska hon varit inlåst i bilen i ungefär fem minuter, och då åkte bilen en sväng.

När polisen kom till platsen stod både mannen och kvinnan utanför bilen, tillsammans med flera andra personer som varit på samma efterfest. Kvinnan var oskadd men hade varit mycket rädd. Mannen anhölls misstänkt för olaga frihetsberövande och misshandel.

– Det är oklart om det var någon annan som körde bilen, det kan vara andra inblandade, säger Alexander Gustafsson.

Händelsen inträffade vid sjutiden på lördagsmorgonen.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons