Annons

Vårdas för svåra skador

De båda män från Växjö, en man i 40-årsåldern och hans 18-årige son, som skadades allvarligt vid en älgolycka utanför Värnamo i lördags natt vårdas fortfarande för sina svåra skador.
Växjö • Publicerad 31 augusti 2010

Det var vid tretiden på natten som bilen i vilken en familj på fyra personer färdades krockade med en älg vid Voxtorp på riksväg 27 utanför Värnamo.

Mannen som klämdes fast och en son i framsätet skadades allvarligt. De fördes först till sjukhuset i Värnamo men flyttades snart till universitetssjukhusen i Lund respektive Linköping för vård.

Annons

Sonen har opererats för allvarliga ansiktsskador men det skall inte i nuläget vara någon fara för hans liv enligt Universitetssjukhuset i Lund.

Den 40-årige mannen opererades akut i Linköping under söndagen. Enligt sjukhuset är hans skador svåra och han vårdas på intensivvårdsavdelningen.

Mamman och en yngre son i baksätet chockades men klarade sig med lindrigare skador. De fick lämna sjukhuset i Värnamo på söndagen efter behandling.

Henric Bingström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons