Annons

Växelproblem för Länstrafikens serviceresor

Det var svårt att nå Länstrafikens serviceresor på deras vanliga nummer under måndagen på grund av ett växelfel.
Växjö • Publicerad 23 december 2013

– Vi använder oss av Växjö kommuns växel, så det är där problemet finns, sade trafikdirektör Thomas Nilsson på eftermiddagen.

Vissa samtal gick fram till Serviceresor men huvuddelen av samtalen har inte nått fram. Till klockan 19 på måndagskvällen hänvisade serviceresor till alternativa telefonnummer. Efter klockan 19 kopplades samtalen om till Samres växel, och då fungerade det vanliga numret igen.

Annons

Kommunen gav trafikdirektör Thomas Nilsson besked om att växeln skulle felsökas under måndagsskvällen. Om problemet inte skulle vara löst till tisdagen kopplas det vanliga numret till serviceresor bort från kommunens växel till andra telefoner. Från och med tisdag ska de som ringer till serviceresor alltså inte märka av något problem, oavsett om problemet i kommunens växel är löst eller inte.

– Det är viktigt att man får tag på oss även om julresorna är beställda några dagar i förväg. Det kan vara att man vill göra en liten förändring eller att man vill avbeställa, säger Thomas Nilsson.

Maria Bohlin
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons