Annons

Växjö återkopplar till medborgarna

Kommunen deltog i våras i SCB:s medborgarundersökning och nu återkopplar de till de frågor medborgarna ställde i samband med undersökningen. Svaren publiceras på kommunens hemsida.
Växjö • Publicerad 10 november 2014

– Växjö kommun vill på det här sättet visa att det är viktigt med medborgarnas åsikter och att den kritik som framkommer är en viktig del i kommunens förbättringsarbete, säger Anna Karlsson utvecklingschef på Växjö kommun.

Det var femte gången som Växjö deltog i SCB:s undersökning med det är första gången som de återkopplar till de frågor och synpunkter som framkommit i samband med undersökningen. Fokus läggs på att fortsätta den dialog som startats.

– Trots att Växjö kommun låg över genomsnittet i årets medborgarundersökning kom det in en hel del kritiska synpunkter från medborgare, bland annat om cykelvägar, bostadsbrist och kollektivtrafik, säger Anna Karlsson.

Per Jodenius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons