Annons

Växjöbor svårt skadade i älgkrock

En man i 40-årsåldern från Växjö och hans son skadades mycket svårt vid en vilotycka på riksväg 27 utanför Värnamo natten till söndagen. De vårdas nu för sina skador i Lund och Linköping.
Växjö • Publicerad 30 augusti 2010

Det var vid tretiden på natten som bilen i vilken en familj på fyra personer färdades krockade med en älg vid Voxtorp.

Mannen som klämdes fast och en son i framsätet skadades allvarligt. De fördes först till sjukhuset i Värnamo men flyttades snart till universitetssjukhusen i Lund respektive Linköping för vård.

Annons

Sonen har operarts för allvarliga ansiktsskador men det skall inte i nuläget vara någon fara för hans liv enligt Universitetssjukhuset i Lund. Den 40-årige mannen opererades akut i Linköping under söndagen, enligt sjukhuset är hans skador svåra och han vårdas på intensivvårdsavdelningen.

Mamman och en yngre son i baksätet chockades men klarade sig med lindrigare skador. De fick lämna sjukhuset i Värnamo på söndagen efter behandling.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons