Annons
Nyheter

vinn sebastian

Nyheter • Publicerad 17 mars 2006
Foto: 

Den här veckan kan du vinna Idol-Sebastians självbetitlade debutalbum. Men för att göra det måste du svara rätt på följande fråga:

Vilken låt sjöng Sebastian i finalen?

Annons

Skicka in ditt svar senast tisdag till Vinn, Smålandsposten, 351 70 Växjö, eller mejla på ung@smp.se

Förra veckan frågade vi efter Clap Your Hands Say Yeahs hemland. Rätt svar är USA och det visste Karin Borgehed från Urshult. Grattis säger vi och skivan kommer hem på posten!

snabbt om sebastian

Alla minns Sebastian från Idol 2005. Han charmade alla men vinsten knep han inte. Många var det som spådde att Sebastian skulle klara sig alldeles utmärkt utan förstaplatsen och det verkar stämma. Singeln Do what you?re told snurrar flitigt i radion och han har redan skaffat sig en rejäl fanbase.

Sebastian kommer från Morgongåva, är 21 år och har spelat i band sedan han var 13. Han lyssnar mycket på gammal hederlig rock, en hel del på Oasis och U2 och det är något som märks på skivan.

Sebastian är inte rädd för att få en Idolstämpel på sig, redan från början var målet med tävlingen ett skivkontrakt. Debuten är producerad av Peter Kvint, som även producerat The Ark och Andreas Johnson.

Nästa lördag spelar Sebastian på Balders Hage i Häradsbäck.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons