Annons

Växjös politiker – besinna er

Kära politiker, innan ni tar beslut om att lägga ut skötseln på entreprenad av det som är allas vår omgivning så kanske ni skulle fråga Växjöbostäders boende hur de tycker det blev?
Insändare • Publicerad 7 juni 2019
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jodå, nog sparade Växjöbostäder pengar men det gjorde man inte genom att lägga ut det på entreprenad utan att samtidigt genom sänka ambitionsnivån kraftigt.

Omgivningarna kring Växjöbostäder har aldrig varit så skräpiga, dåligt skottade och dåligt klippta. Man skäms! Är det verkligen så ni politiker tycker att vi ska ha det?

Annons

Är det så vi som betalar skatt här och de som besöker oss ska se Växjö - som den skräpigaste och sämst skötta staden?! Ska vi behöva skämmas över vår stad? Tror inte att det räcker att försöka "blända" människor med ett skrytbygge till kommunhus utan det som syns tydligast är just dåligt skötta utomhusytor.

Finns säkert en del att effektivisera men besinna er lite, om ambitionsnivån ska vara samma som idag (som ändå inte är världens bästa skötsel) så sparar ni inga miljoner.

Helen Karlsson

Växjö kommuns planer på att grönyteskötseln i kommunal regi ska konkurrensutsättas har väckt reaktioner.
Växjö kommuns planer på att grönyteskötseln i kommunal regi ska konkurrensutsättas har väckt reaktioner.Foto: Fredrik Sandberg/TT
Annons
Annons
Annons
Annons