Annons

Då börjar slutet för "Game of thrones"

Hemlighetsmakeriet kring "Game of thrones" sista säsong har varit stort och det var inte länge sedan HBO bekräftade att fansen får vänta till 2019 på premiären.
Men nu verkar Maisie Williams ha avslöjat en mer exakt tidpunkt för när serien återvänder.
Nöje • Publicerad 26 januari 2018
Maisie Williams, akrivbild.
Maisie Williams, akrivbild.Foto: Joel Ryan

– Vi avslutar inspelningen i december och sänder vårt första avsnitt i april, säger Maisie Williams, som spelar Arya Stark i serien, till brittiska Metro , skriver Entertainment Weekly.

Hon säger att arbetet med avsnitten är så omfattande att det tar fyra månader att få allt färdigt.

Annons

– Man vill inte skynda på den här säsongen alls. Vi är skyldiga vår publik och våra fans att verkligen göra den här sista säsongen så bra vi bara kan, säger hon.

Att "Game of thrones" skulle få sin premiär i april är inte någon högoddsare, de sex första säsongerna hade premiär i april med ett undantag för den tredje säsongen som startade den sista mars. Bara förra årets sjunde säsong fick en senarelagd premiär då tittarna fick vänta till juli.

Så hur vill Williams att historien ska sluta för Arya? Med lycka, så klart.

– Jag skulle älska om Arya kunde hitta sig själv igen och släppa den här ilskan och hämndlystnaden som har varit hennes ständiga följeslagare på den här resan. Jag skulle älska att se henne lycklig, säger hon.

KB/TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons