Annons

Politiker som lever i en bubbla

Svar till moderaterna Margareta Schlees och Anders Källs insändarreplik
Replik • Publicerad 2 december 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Uppvidinge kommunhus.
Uppvidinge kommunhus.Foto: Arkiv

Jag svarar som min rubrik var i min insändare: ”Nu har ni gjort bort er igen” när ni påstår att det är nöjda invånare i Uppvidinge kommun. Verkligheten är precis tvärtom. Jag har aldrig upplevt så många missnöjda Uppvidingebor som nu, till exempel dubbla protestlistor med flera hundra namnunderskrifter, vilket jag tror aldrig har hänt tidigare i Uppvidinge.

Detta beror på att ni, ihop med era allierade, tar tokiga beslut som är tvärt emot vad vi invånare vill, till exempel när det gäller Solgården i Norrhult. Tydligen lever ni i er egen bubbla. Ett av problemen är att ni har kollegor i fullmäktige som tillhör kategorin ”vill synas och höras” men inte tillför något konstruktivt.

Annons

Er uppmaning till mig var att jag ska engagera mig politiskt. Då kan jag upplysa er om att jag sedan många år tillbaka är medlem i ett av våra politiska partier samt att jag även har engagerat mig i vissa politiska frågor.

Nu får ni en uppmaning från mig: Lyssna på oss som bor här innan ni fattar tokiga beslut. Detta är en grundregel för en politiker.

Uppvidingebo

Annons
Annons
Annons
Annons